Alltså den här helgen har varit så fin. Finns inte ord för hur fin det har varit egentligen. Efter jobbet i fredags tog jag tåget till Uppsala, checkade in på hotell och mötte upp Adam som kom från flygplatsen. Alltså, lyckan i att få träffa min kärlek efter tre veckor var helt galen. Lever fortfarande i någon sorts bubbla där jag inte alls vill gå ifrån honom, vill vara nära nära konstant hela tiden. Som att ta igen tre veckors missad tid ihop. I lördags åkte han hem och spelade match medan jag hängde kvar i Uppsala och träffade tre fina vänner. Så otroligt fint att ett spontant sommarjobb förra året kunde leda till att jag fick så fina vänner! Vi promenerade runt massor, pratade massor, åt massor. Ungefär det vi är bäst på. Väl hemma kraschlandade jag i soffan och somnade på Adam. Ordningen var återställd. Igår ägnade vi hela dagen åt att mysa. Och att mysa handlade tydligen för oss om att sova länge och sedan rensa halva lägenheten. Vi rensade våra garderober och fick ordning i vår klädkammare. Så skönt. Fick bort så mycket kläder och grejer som både ska säljas och skänkas. Det känns så otroligt onödigt att ha en massa saker liggandes som aldrig kommer till användning när någon annan kan få nytta av det. 
 
Idag har jag egentligen hemmadag på förmiddagen men simtest för åk 5 kallade och därför har jag tagit med mig mitt hemmakontor till jobbet och varit här hela dagen. Så nu ska jag återgå till att läsa mina artiklar inför seminarium och uppgifter denna veckan. Det blir en tuff vecka med många långa dagar. Men det ska gå bra! Är så taggad på det mesta sedan Adam kom hem. Tror så mycket ligger i att allt är väldigt trist utan honom. Och vardagen känns så mycket mer hel när han är där att dela den med. Men nu ska det läsas artiklar! 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Balans, Glädje, Helg, Idrottslärare, Jobb, Kärlek, Livet, Vardag, Vänner, Vänskap, Weekend, distansstudent, saknad,
Idag är en sån där dag som jag älskar, men det är en av de där älskade dagarna som jag också avskyr lite. För jag älskar effektiva dagar. Men mest älskar jag effektiva dagar när de blir spontana, att jag har saker att göra men helt plöstligt hinner en massa andra grymma grejer utöver det. Idag är en dag då jag måste vara effektiv och inte har något val över huvud taget. Såna dagar känns ibland lite tuffa. Jag vaknade dock tidigt imorse och har varit igång länge så det känns rätt bra hittills. Men det är inte utan att stressen virvlar lite i magen. Eller är det bara nervositet över att Adam kommer hem imorgon? 
 
För just det är anledningen till att jag har massor att göra idag. Adam kommer äntligen hem! Efter tre veckor kämpandes i England kan han äntligen komma hem. Så fantastiskt! Dock blir vår första helg lite upphackad, men vi får åtminstone vara i samma land, sova tillsammans och äntligen träffas igen. Ska krama ihjäl honom. Men tills dess ska jag hinna handla, plugga, ha seminarium, träna osv. Har redan bäddat rent i sängen, storstädat, tvättat lite och sorterat badrumsskåpen så är väldigt mycket i fas. Så nu ska jag göra mig iordning och cykla till affären, innan jag ska göra iordning lunch till mig och lite matlådor till helgen. 

(null)

(null)

Och en dag som börjar med en fantastiskt god grön smoothie kan väl inte bli dålig? 
Distansstudier, Förberedelser, Glädje, Lycka, Planer, Planering, Plugg, Torsdag, Vardag, Örebro,
Det är en sak jag tänker att jag borde bli bättre på. Att vara ärlig om mitt mående. För jag är verkligen en sån som säger "jodå" eller "bra" på allas "hur mår du?"-frågor. Och ibland mår jag ju inte bra. Och visst, det är inte heller till någon hjälp att älta hur trött jag är eller hur ledsen jag är, såklart. Men ibland, som till vänner eller kollegor, kanske det kan löna sig att säga att jag är helt slut, för det förklarar kanske också varför inte säger så mycket som jag brukar eller beter mig avvikande från hur jag i vanliga fall är. 

Och idag är jag trött. Och inte bara trött. Jag är less. Jag är less på att behöva skynda hem varje eftermiddag för att sätta näsan i skolböckerna. Jag är less på att inte hinna laga middag, utan för andra gången i rad den dagen äta ur en matlåda. Jag är less på att inte hinna vila. Jag är less på att inte kunna se en serie, somna en timme tidigare eller ringa en vän. För att jag måste plugga. Och jag vet. Det är mitt val och att få vara färdig kommer vara så värt det sen. Men just nu går jag ofta sönder lite grann. Det är så mycket. Och det måste man också få säga. För det är inte på topp jämt. Och bara för att man gjort ett val eller alltid klarar sig så betyder inte det att det är med lätthet eller glädje. Ibland tar det emot. Och idag är en sån dag. 

Tillbaka till artikeln jag ska läsa! 

(null)

(null)

Uppsala universitet, distansstudent, distansstudier, idrottslärare, jobb, less, livet, plugg, stress, stressad, trött, Örebro,