Idag har jag min hemmadag. Så idag pluggar jag. Och regnet bara öser ner där utanför. Målet är att lämna in min uppgift och sen se två föreläsningar. Dessutom ska jag dra iväg med sambon på ett träningspass. Vi skaffade nya gymkort i vårt nya område igår så vi tränar idag och så ska min Elin bara bli frisk så vi kan köra på! Hoppas få in en balans mellan träningen och jobb/plugg nu. Det är så viktigt för mig. 


Och så provade jag en ny topping på gröten imorse. Inte kärnfysik direkt men så galet gott! Har verkligen börjat älska havregrynsgröt! Så jag hade på massa kanel, nektarin och banan. Så. Gott! 


Balans, Frukost, Glädje, Havregrynsgröt, Idrottslärare, Kärlek, Livsstil, Lärare, Morgon, Mål, Plugg, Studier, Universitet, Örebro,

Just nu är träningen på sparlåga. Vilket känns sjukt segt. Är mitt i ett byte av gym och har fullt upp med att anpassa mig till skola + jobb + hinna umgås med alla närmaste. Så just nu är jag glad för all aktivitet jag hinner med. Men jag längtar nå galet efter hårdare träning där jag får bli riktigt trött. För sånt gillar jag. Jag till och med älskar det. Men igår gjorde en promenad och rehab sitt också. Jag fick komma ut lite och jag fick röra på mig. Alltid något! Och väldigt välbehövligt att få tömma huvudet efter en ansträngande dag. Aktivtet, Balans, Egentid, Fysisk aktivitet, Hälsa, Höfter, Idrottslärare, Knän, Livet, Livsstil, Mindfulness, Promenad, Rehab, Student, Träning,

Det är väldigt få mjukstarter här i livet har jag märkt. Så skolan är igång i full fart med inlämning på torsdag. Därför hade jag en galet fullspäckad dag igår där jag pluggade i fyra timmar, kastade i mig lunch, åkte till jobbet för att hålla en lektion (har en lektion + planering och konferens på måndagar). Trampade iväg på min cykel efter lektionen och for till tandläkaren. Åkte tillbaka till jobbet, hade konferens i någon timme, jobbade på lite och sen väntade föräldramöte för åk 6. Var hemma vid 20 och då fick jag middag serverad av världens bästa sambo. Så nu ska jag iväg till jobbet igen! Har som vanligt världens bästa kollegor som fixade maaaassa gluten- och laktosfritt fika till konferensen åt mig. Så söta. Och denna grötfrukost alltså. Trodde då aldrig att jag skulle bli en grötmänniska, men tydligen. 

Balans, Distans, Glädje, Hälsa, Jobb, Livsstil, Lycka, Nystart, Plugg, Tempo, Universitet,