Jag har, som förmodligen resten av landets södra delar, haft en riktig sommarhelg. Det var inte helt lätt att inse att jag inte har sommarlov riktigt än utan var tvungen att gå tillbaka till jobbet idag, oavsett hur mycket jag älskar mitt jobb. 


Hur som helst var det en fantastisk helg med promenader i solen, träning med vänner, takterasshäng, massa god mat, grillkväll, kramar, värme och balkongfix. Sånt här vill jag ha mer av! 


Balans, Grill, Ledig, Långhelg, Mat, Sol, Sommar, Vänner,

Jag är sällan i behov av ledighet. Eller ja, det är väl alla, men jag känner sällan av behovet. Tills nu. Som jag har längtat efter den här långhelgen. Den behövs. Och den ska bara bjuda på en massa mys. Och lite nödvändigheter också kanske. 


Började iallafall morgonen med en promenad med sambon och sen blev det lite smoothiefrukost i soffan! 


Balans, Frukost, Hälsa, Ledighet, Morgon, Promenad, Träning, Vardag,

Helgen har susat förbi, fast ändå inte. Har gjort massor, fast ändå inte. Vi har hunnit med ett pass backintervaller, preppa massa matlådor, åka öva halva Örebro på shoppingrunda som ledde till massa bra saker, ätit god mat, tagit långpromenad i fint väder, legat och vilat en hel dag, fikat, kört ett pass på gymmet, sett filmer, skrattat och gosat. Helt perfekt enligt mig. Nu väntar en halvvecka på jobbet och sen en långhelg som jag behöver. Sömnen har inte varit på min sida den senaste tiden och mina fötter gör så himla ont efter att ha stått och gått konstant i flera veckor känns det som. Men dumt att klaga. Jag har det fantastiskt bra. Balans, Helg, Kvalitetstid, Kärlek, Ledig, Träning, Vardag,