Det händer saker här hemma! Igår var vi i gamla lägenheten hela dagen och tog med oss det sista och städade allt. Blir nästan ledsen vad fint det var när vi åkte därifrån. Men så skönt att ha allting klart. Så nu ska vi bara få det godkänt och lämna in nycklarna och sen bor vi enbart på Peppargatan! Så galet skönt. 


Och det börjar bli riktigt fint här hemma. Än så länge saknar vi några saker. Lite gardinstänger, tavlorna ska upp, lite kartonger ska fortfarande packas upp. Men en del hamnar lite på vänt tack vare att vi har en sängram som levereras på onsdag. Men det kommer bli så fint när det är klart. Och inte nog med att jag var till Ikea med Elin i fredags. Dessutom kom lillebror över i lördags och tog med sig ett helt lass med saker och även vi drog en liten shopping runda. Får visa allt nytt sen, blir så fint! 


Flytt, Livsstil, Nytt, Peppargatan, Semester, Shopping, Sommar, Vardag, Örebro,

Jag tror jag började på något för flera dagar sedan som aldrig blev klart, men nu får det vara dags. Och vi är mitt uppe i en flytt. En flytt som har krävt väldigt mycket av oss. En flytt som kommer så lägligt i vårt liv. En flytt som kommer bli en ordentlig utmaning. En flytt som kommer leda till så mycket fint. 


Men just nu är det kaos. Det kommer bli bättre och bättre och till slut kommer det vara helt bra. Men just nu är det mest kaos. Och som vanligt vill jag ta tag i allt på samma gång och göra klart allt. Men det går inte riktigt. Så jag får försöka lugna och göra så gott går och så mycket jag kan och orkar i taget. Dessutom ska den gamla lägenheten städas ur. Ser inte fram emot den biten. 


Flyttlasset... och kaoset som rådde. Idag har jag lyckats få lite ordning. 

Flytt, Kaos, Livet, Lycka, Peppargatan, Semester, Vardag, Välmående, Örebro,

Vi är hemma efter en veckas semester på Mallorca! Sjukt välbehövligt och bara så rätt i tid på alla sätt och vis. Vi hade så många visioner om semestern innan vi åkte men väl på plats bara njöt vi. Vi solade, vilade, badade, åt massor, pratade osv. Jag åkte på en dunderförkylning så den träningen vi sett fram emot så mycket blev tyvärr inte av. Men värmen hade nog satt stopp för det  ändå tyvärr. Men som vi njutit. Jag hade gärna spenderat mer ledig tid med min man (sambo, men man är väldigt mysigt att kalla honom) men nu är vi hemma och massa spännande saker väntar återigen! Kärlek, Mallorca, Resa, Semester, Sommar,