Just nu är jag inne i en period där jag kämpar väldigt mycket med mina egna ideal. Det har skett mycket förändringar i mitt liv senaste året. Kanske inte så många, men stora förändringar. Jag blev sambo med kärleken, jag flyttade till ny stad (igen), jag började jobba heltid. Och just det här med att vara sambo och jobba heltid är så ovant för mig. 


Jag älskar det, att vara sambo och att jobba heltid. Jag älskar mitt jobb. Och självfallet älskar jag också min pojkvän. Men när det kommer till att balansera mitt liv har jag kämpat något otroligt det senaste året. 

Jag har ju pluggat i princip hela mitt liv. Och då har man rätt mycket frihet. Jag har kunnat tränat mycket och på fria tider. Jag har haft mycket tid för att träffa vänner. Jag har kunnat ätit vad jag vill och när jag vill. Och helt plötsligt funkar inte det längre. 

Jag har flyttat ifrån många vänner och har ett kasst samvete över detta då det sällan är något de uttalar sig vara glada över. Jag kämpar med att skaffa nya vänner i min nya stad. Jag kämpar med att hinna umgås med min kära pojkvän. Jag kämpar med att hinna laga matlådor och sova tillräckligt mycket och vara en bra lärare. Men framförallt kämpar jag med träningen. 

I början av mitt heltidsjobbande var jag väldigt trött. Det tog enorma mängder av min energi. Jag har lärt mig att älska det då jag är väldigt svårstimulerad pga för mycket energi, så äntligen har jag någonstans dit min energi behövs och går till. Men jag har dessutom förlorat energin till att träna. I början fick det vara så. Jag kunde acceptera att det var mycket nytt och att jag behövde en period att vänja mig. 

Nu är jag äntligen igen regelbundet med träningen. Med regelbundet menar jag 3-4 pass i veckan. Det är något jag alltid peppar mina vänner och familj att göra och när jag jobbade som PT berömde jag mina kunder hur mycket som helst för den träningsdosen. Jag vet att den är bra. Jag vet att den är utvecklande. Men i alla mina träningsår har en träningsvecka beståendes av 3-4 pass varit en "dålig" träningsvecka. Jag har ofta snittat på 6-9 pass i veckan. Vilket givet talar om att jag haft tid och ork att träna två gånger om dagen. Idag hinner jag knappt en gång. Och jag kan inte dölja missnöjet. Jag har svårt att acceptera att det är den träningsdosen som får plats i mitt liv just nu. Jag vet att det är nyttigt för mig. Men jag kan inte låta bli att tycka det är hemskt jobbigt... min ideala träningsvecka ser inte längre ut som den en gång gjorde. Men det gör heller inte mitt liv. Så det kanske inte är mer än naturligt att det är såhär? 


Acceptans, Hälsa, Ideal, Livspussel, Svårigheter, Träning, Ärligt,

En mysig helg är snart förbi. Sambon har pluggat lite i mesta laget, men så är det när deadline stundar. Men trots det har jag fått kramats massor och för första gången på vad vi räknade ut var ungefär 1,5 år sedan sist, fick vi till en datenight med middag på stan. Så mysigt!

För att göra helgen ännu bättre gjorde jag något sjukt läskigt i fredags, vilket var att ta en fika med en tjej jag aldrig träffat förr, och det blev så vansinnigt bra! Herregud vad vi hade trevligt. Så nöjd! Och nu under eftermiddagen när sambon har bortamatch kommer en annan vän över en stund. Riktig myshelg tycker jag!

Före samt efter middag. Lite härligt att för en gångs skull få ta på sig lite människokläder och inte "bara" idrottskläderna till jobbet!

Datenight, Glädje, Helg, Kärlek, Vänner, Örebro,

Jag bokstavligen hoppade in på jobbet igår och var så galet lycklig! Det var så härligt att träffa alla fantastiska kollegor igen. Så igår väntade studiedag med allt vad det innebär och idag kom alla ungar inrullandes. Som jag saknat de små liven. Det är en fantastiskt härlig känsla när man inser att man älskar sitt jobb. Trots att de inte riktigt orkade koncentrera sig till eftermiddag så kunde jag inte låta bli att le. De är så härliga.

Veckan har även börjat fantastiskt på träningssidan. Överkropp igår. Knäböj och plyo (hopp) idag. Mina ben gör rätt ont just nu, men som jag njuter. Nu ska jag läsa lite bloggar och sen laga middag och ta en dusch och krama ihjäl sambon när han kommer hem!

Idrottslärare, Jobb, Livsstil, Lycka, Träning, Örebro,