Idag har jag spenderat min dag med att förbereda mig inför det lilla äventyr som jag ska iväg på de kommande två veckorna. Äventyr är kanske att ta i, men jag ska iväg och jobba som fys- och teoricoach på ett träningsläger för ungdomar. Det ska bli himla spännande! Så därför har jag läst på material och tvättat kläder framförallt. Lagade lite extra mat med så sambon slipper ta allt det imorgon. Han ä fullt kapabel att ta hand om sig själv, men jag gillar att underlätta saker och ting för honom om jag kan. 


Men i och med dessa förberedelser (och en del nervositet) så kände jag att jag inte hade tid att gå till gymmet men ändå ville röra på mig. Därför gav jag mig ut på en promenad (håll och öm höft hindrade löpning) och sen avslutade jag med några styrkeövningar för magen och ordentlig stretch när jag kom hem! Väldigt skönt och välbehövligt. Och ibland måste man komma ihåg att all aktivitet är bra aktivitet! 


Balans, Förberedelser, Hälsa, Idrottslärare, Promenad, Stretch, Styrketräning, Söndag, Träning, Välmående, Örebro,

Den här midsommarhelgen har varit så himla mysig. Men den har även innehållit en hel del vemod. I fredags körde vi ett träningspass, roddade med det vi skulle ha med oss och gjorde oss iordning innan vi åkte iväg till ett par vänner där vi skulle äta middag. Vi hade en så ofantligt trevlig kväll och jag skrattade tills jag inte fick luft längre. Helt underbart bara! Igår körde vi en lugn dag med serier då både jag och sambon var rätt slutkörda pga sömnbrist (är som små barn och måste sova kopiösa mängder. Så att somna halv två och sen gå upp tidigt pga obotlig morgonpigghet blev ingen bra kombo). Det kändes extra bra också eftersom jag åker iväg i två veckor imorgon för att jobba och vi båda (framförallt jag) har lite separationsångest. Så idag ska jag tvätta, packa och fixa inför avresa imorgon. Det ska bli otroligt roligt samtidigt som det just nu känns väldigt jobbigt att åka. 
Balans, Hälsa, Kärlek, Lycka, Middag, Midsommar, Träning, Vardag, Vänner,

Igår morse drog jag på mig skor och träningskläder och promenerade iväg på morgonpromenad. En morgonpromenad som blev morgonlöpning. Sprang 60% av rundan, vilket är otroligt bra. Det är bra för att vara jag, som inte har sprungit någon form av distans på flera månader, men som däremot nött intervaller som en tok. Jag fullkomligen älskar intervaller just nu. Eller har gjort senaste halvåret ungefär. Och det har tydligen givit resultat eftersom löpningen igår kändes mer än hanterbar, benen var lätta, löpsteget ar bättre, konditionen var bättre. Allt bara flöt på. Jag kände mig dessutom snabbare än någonsin ungefär (här bör nämnas att jag inte är någon snabb löpare. Jag springer enbart av njutning, oavsett hur fort det går). Så det kändes fantastiskt. Vi får se om vi klämmer in någon träning idag. Sambon är ledig och jag är tröttare än tröttast. Men ska försöka få lite saker fjorda ändå. Hörs senare! Balans, Hälsa, Idrottslärare, Löpning, Morgon, Njutning, Sommar, Träning, Utveckling, Vardag, Örebro,