Den här veckan kom som en skänk från ovan. Sportlovet. Men trots det är jag mest trött och har huvudvärk. Jag har en stor förmåga att sätta lika-med-tecken mellan mina prestationer och mitt eget värde. Och är man ledig kanske man inte gör så mycket. Och det får vara okej. Jag går till gymmet, tog tag i ett läkarbesök, lagar mat, diskar, ser filmer, yogar , träffa vänner och kramas med pojkvännen när han väl är hemma. Så lagom. Så välbehövligt. 


Så idag blir det övningskörning, lunchdejt med sambon, träning, yoga och kanske städning om jag orkar. En fin torsdag helt enkelt! 


Underbar lunchdejt med vänner, rotade fram gamla favoritträningskläder som jag inte använt på länge och dricker såna vansinniga mängder smoothies. Underbart! 

hälsa, idrottslärare, lunch, sportlov, träning, Örebro,

Den här veckan har känts tuff. Jag har varit trött, eleverna har varit svåra att handskas med ibland och hemma har det varit hemskt stökigt och pojkvännen är så stressad över kursen de läser på universitetet just nu. Så jag blev om möjligt ännu mer kär i min underbara sambo när jag kraschade i soffan, somnade en stund och vaknade till en städad lägenhet. Jag ska bara plocka iordning lite i vardagsrummet, sköta tvätten och laga middag. Så vansinnigt mycket värt! Imorgon får CI se vad dagen erbjuder och på söndag åker vi äntligen till fjällen för några dagars ledighet! Ska bli underbart! 

Fredag, Helg, Idrottslärare, Vardag, Vardagsrealism,