Väldigt ofta kommer livet emellan. Och just nu är det mycket. Framförallt är det väldigt mycket nytt. Men hur som helst var det basketmatch för sambon som gällde igår. Och självfallet satt jag och en vän på läktaren, som de äkta basketfruar vi är. Skämtosido. Våra pojkvänner är barndomsvänner och spelar nu i samma lag efter många år isär. Och lyckligtvis fick jag en ny vän i min pojkväns väns flickvän (kan ha varit min mest förvirrande mening i hela livet).

Nu ska jag ta tag i en lägenhet som ser ut som ett bombnedslag och laga lite middag!

basket, kärlek, livet, vardag, örebro,

Idag vaknade jag otroligt sliten efter en natt med stressdrömmar så pass illa att jag vaknade av att jag hörde mig själv prata i sömnen flera gånger under natten. Det var ingen pigg idrottslärare som kom till hallen idag vill jag lova. Och barnen verkade känna detta på sig. Nog för att jag älskar mitt jobb, men oj så klurigt det kan vara ibland. Efter jobbet gick jag hem till soffan och till och med den väntande tvättstugetiden kändes som världens högsta berg att klättra över.

Igår däremot gick till gymmet och sprang intervaller direkt efter jobbet, städade av hemma, lagade middag och matlådor, bakade bullar och var väldigt pigg och glad.

Vilken himla skillnad det kan vara på dagar alltså. Därför bäddar jag nu ner mig i sängen med en serie på datorn och sover förmodligen när sambon kommer hem från basketträningen. Tack och godnatt!

Igår vs. Idag. Endorfinhög vs. Svintrött.

Hälsa, Jobb, Livet, Löpning, Ohälsa, Psykisk ohälsa, Träning, Trötthet, Vardag, Örebro,