Ledig idag. Och det känns faktiskt skönt, även om jag kanske vaknade lite cranky (stavning?). Stackars Adam. Men mysigaste var ändå att få gå tillbaka till sängen och krypa ned hos honom (på fel sida och sno hans täcke, hehe) eftersom jag inte jobbar idag. Äntligen tror jag att jag förstått att jag inte behöver ha dåligt samvete över att jag inte jobbar alla dagar pga mina studier. Så skönt. 

Så därför har jag istället städat av i köket och legat i soffan och beställt lite julklappar. Hittade bra saker till far min vilket känns som årets accomplishment då han alltid är den svåraste. Han och lillebror. Men lillebror har jag löst, bara inte köpt till än. Sen tror jag nästan att jag börjar bli färdig. Adams brorsbarn ska vi ordna till också. Är nöjd i år. Började dock i september så det vore konstigt annars, men känns som att det blivit bra tack vare att jag haft tid på mig. 

Nu ska jag hoppa i understället och ta en promenad. Stod att det ska regna idag men än så länge är det soligt och härligt så tänkte passa på. Ska även förbi affären och hämta ut två paket. Förhoppningsvis min outfit till jul och nyår, julklapp, nagellack och julpynt. Och ikväll väntar träning med Elin. Längtar massor!

(null)

(null)

(null)

(null)

Elin skulle bevisa för mig i tisdags att mina axlar såg vältränade ut. Tur jag har min mästerfotograf med mig alltså. Tänker att vi får byta saker, jag tränar henne, hon fotar. Rätt bra deal. Ikväll ska vi dock köra vårt marklyftspass så axlarna får vila idag. Ska krypa ur soffan nu. Börjar bli dags. 
balans, distansstudent, hälsa, idrottslärare, julklappar, kärlek, ledig, lycka, paket, promenad, styrka, styrketräning, tankar, torsdag, träning, vardag, vänskap, Örebro,

Kommentera

Publiceras ej