Igår hade vi studiedag på jobbet. Alltså fortbildning/planering och inga elever. Jag har börjat älska sådana dagar, mest för att jag har fått så mycket ambitioner inför mitt jobb. Har alltid varit ambitiös på jobbet, men kanske mer i själva lekarna och bygget av hinderbanor (jag råkar vara en sån lräare som gör en saga till varje hinderbana som jag berättar för eleverna medan jag visar vad de ska göra, jag tror fantasi och glädje är enormt viktigt nämligen). Men nu har jag också, i och med att jag har börjat plugga samt har välrdens bästa och mest inspirerande kollegor, fått väldigt stora amibtioner kring själva undervisningen, strukturen och hur jag är som pedagog och lärare. Vilket är otroligt roligt. Sen är det alltid väldigt roligt att få komma till jobbet och veta att jag har en härlig dag tillsammans med mina kollegor och att jag alltid blir lite glad av att få ha vanliga människokläder på mig istället för träningskläder. Så igår började jag med att dra med mig sambon på en soluppgångspromenad, gjorde mig iordning, åt havregrynsgröt (MUMS!), pluggade lite och drog sen iväg till jobbet hela långa dagen. Fick massor med bra saker gjorda. Sen hem och gosa med Adam, laga universums godaste middag (som jag var för hungrig för att fota, så det får jag göra om, för MÅSTE visa!). 

Även idag är en studiedag, men endast för mig. Det är ju torsdag och det innebär att jag inte är på jobbet utan är hemma och pluggar. Så idag ska jag skriva hemtenta i massor. Har hittills hunnit röja av lite, vika all tvätt, bädda om sängen (rena sängkläder och våra fluffiga vintertäcken åkte i, nu börjar det bli kallt), köra igång mer tvätt, äta frukost osv. Dessutom provade jag ett te jag länge haft i lådan men av någon anledning inte öppnat, och så visade det sig att det var hur gott som helst! Jag älskar verkligen verkligen

verkligen 

chai-, jul- och kanelteer. Det är det bästa jag vet. Framförallt såhär i hösttider (har ju redan julkänslor och längtar massor till november och december). Så den här dagen har ju bara börjat så himla bra. Och var tog veckan vägen förresten? Herregud. 

Morgonpromenad, vanliga kläder, nya favoritbyxor, nya favoritskor, ingen tofs i håret, världens sötaste lilla specialfika till mig som är känslig mot allt (sa ju att jag har världens bästa kollegor) och dubbla datorer för plugg + jobb. Så härliga dagar just nu! 

Distansstudier, Drömmar, Höst, Idrottslärare, Jobb, Morgon, Mål, Plugg, Promenad, Studiedag, Studier, Te, Torsdag,

Kommentera

Publiceras ej