Igår blev en väldigt lång dag. I positiv bemärkelse. Jag hann plugga hela morgonen, gå till gymmet och sedan till stab med Elin. Vi lämnade tillbaka lite kläder, fikade, hämtade ut lite saker till mitt jobb och köpte mat. Himla mysigt! 


Sen väntade kramar från sambon, mat och mer plugg och jobb. Därför är jag extremt trött idag. Det blev en lång dag igår. Och har i allmänhet varit en lång helg med mycket pluggande och lite sömn. I natt har jag dessutom sovit enormt stressat och därför inte fått särskilt mycket vila känner jag nu. Är nästan lite orolig över hur den här dagen ska gå då jag nu sitter och väntar på att min examination ska börja och examinationstillfället kan pågå i upp till fyra timmar. Sen ska jag direkt iväg till jobbet (på den nivå att jag knappt vet om jag hinner äta lunch) och sen är det jobb till ca 18 som gäller. Och sen hem och plugga och ny examination imorgon. Just nu längtar jag väldigt mycket till torsdag då jag hoppas kunna sova iallafall till 7 (vilket jag inte ens gjorde i helgen).

Förlåt för mycket gnäll nu, men idag känns det väldigt tungt med det mesta. Men jag antar att dubbla sysselsättningar kommer kännas så ibland. Några veckor framöver hoppas jag dock kunna ha mer kontroll över saker och ting (svårt att kontrollera när det är examinationer live på en distansutbildning) men närmast efter detta är det eget skriftligt arbete som gäller och då kan jag lägga upp det utefter jobb och träning osv. Men först ska jag klara av detta moment. Håll en tumme för mig!


Mellis efter träningen igår och fika på stan. Så härlig dag! Hoppas vi kan hålla en sån här dag på helgen framöver, för det ger så grym känsla inför kommande vecka! 

Distansstudier, Fika, Framtid, Gym, Idrottslärare, Mål, Måndag, Plugg, Promenad, Studier, Söndag, Träning, Trött, Örebro,

1 kommentarer

norrbotten emma

11 Sep 2017 08:17

smarrigt med fika =)

ha en bra dag
kram

Svar: Det var fantastiskt! Åh tack :) hoppas du får en fin kväll, kram!
Felicia Särnö

Kommentera

Publiceras ej