Insåg igår kväll att jag träffat Elin hela helgen. Och ändå saknade jag henne framåt kvällen igår. Märkligt. Hur som. Världens mysigaste helg är till ända. I fredags idol-mys hos Elin, i lördags handlade vi, bakade scones, kollade på Frost och pratade i flera timmar (medan sambon spelade basket i Småland) och i söndags gick vi och tränade. Så mycket fin tid att jag går av lite. 

I övrigt har jag hunnit med mycket annat fint. Ett galet svettigt spinningpass där jag redan in i halva passet trodde jag skulle kräkas typ 10 gånger, och då var vi som sagt bara halvvägs. Har nog aldrig svettats så mycket i hela mitt liv. Dessutom har jag fått kramats massor med Adam och umgåtts massor. En väldigt lugn helg men som på något vis gick väldigt fort. Idag går vi in i en ny vecka och det är med lite blandade känslor. Längtar så mycket efter jul, ledighet och familjemys att jag bara vill att tiden ska försvinna, men samtidigt trivs jag så bra i nuet att det gärna får vara så jämt. Lite kluvet. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

balans, fredag, glass, helg, idol, kärlek, ledig, lycka, lördag, snö, spinning, styrka, söndag, träning, umgås, vardag, vinter, vänner,

Kommentera

Publiceras ej