Nu har jag äntligen lov. Och det är verkligen äntligen. Trots att vi har mycket att göra framför oss detta lov så känns tanken på att jag egentligen är ledig så fantastisk! 

Igår hade vi julavslutning på jobbet. Vi roddade iordning i idrottshallen, ungarna kom ner och alla sjöng allsånger och vi vuxna gjorde lite uppträdanden. Det är så himla roligt! Barnen älskar det, och jag med för den delen. En kollega till mig hade köpt världens roligaste jul-glasögon som några av oss gick runt med hela dagen. Så festligt. Hade så många elever som skrattade åt mig där jag stod och välkomnade dem och såg ut som Rudolf med röda mulen. Och aldrig har jag fått så många hjärtliga kramar och kommentarer om hur fin jag (och alla andra) är. Perks of being idrottslärare är ju faktiskt att jag njuter så mycket av att få ha vanliga kläder på mig och få känna mig fin. Och igår fick jag dessutom inviga en ny blus jag velat ha så länge och fick tag på på rea! 

Idag hade jag illa nog ställt klockan på 06. Det är tänkt att vi ska gå till gymmet innan en av mina äldsta och finaste vänner kommer på besök (avskyr att rangordna vänner, beskriver alla som världens bästa, och sen har jag typ två, tre som verkligen är mig närmast och mina bästa, men älskar dem så allihop). Men här ligger jag fortfarande i sängen klockan kvart i sju och tänker att vi inte kommer hinna iväg. Och det känns okej. Jag måste lära mig att vara good enough. Det är inte värt att stressa ihjäl halva dagen för en sådan saks skull. Och jag har verkligen inte hjärta att väcka Adam som ligger och sover bredvid. Han behöver få sova, vi behöver få ta det lugnt. Så jag tänker att det om vi hinner få bli en promenad nu på morgonen och om vi orkar drar vi till gymmet i eftermiddag när Mathilda har åkt hem. Annars ska vi byta lite julklappar och se uppesittarkvällen idag. Bara mysa helt enkelt! 

(null)

(null)

(null)

balans, decmeber, jul, julklappar, julmys, kärlek, lugn, stress, träning, vänner,

Kommentera

Publiceras ej