Det har varit en skön helg. Vi har haft Adams mamma på besök. Så medan jag jobbade hittade de på lite saker tillsammans och under lördagen var vi på en shoppingrunda och sen ut och käkade middag. Åt en av de godaste pizzorna på länge!


Jag har det dessutom så förspänt att svärmor är frisör, så toppade håret och gick tillbaka till att ha hellugg. Lugg är en riktig höstfrisyr för mig. Dessutom fick jag hjälp att förstå lite produkter jag fått av henne och helt plötsligt kan jag hur enkelt som helst locka fram mitt självfall igen (efter flera år av försök där jag lyckas max 30% av gångerna). Så skönt att få känna att jag på min egen nivå kan fick mig fin i håret. Jag råkar nämligen ha absolut noll i intresse av att fixa mitt hår. Jag passar i kort frisyr och det ska bara ta en snabb fix för att få det snyggt. Så att krama till lockar jag har naturligt och styla luggen är perfekt för mig! Så härligt. 

Vi avslutade kvällen med lite sällskapsspel och jag skulle tro att kvällen idag slutar likadant för mig och Adam. Vi älskar sällskapsspel och jag köpte faktiskt ett nytt senast igår. En kortvariant av Alfapet, hur kul som helst! (Till och med Adam gillade det. Och han avskyr Alfapet i vanliga fall). Nu väntar middag! 


Balans, Familj, Fratellis, Frisyr, Glädje, Helg, Livsstil, Middag, Sällskapsspel, Vardag, Örebro,

Kommentera

Publiceras ej